Finnair avaa yhteyden Reykjavikiin kesällä 2017 - muita uusia kohteita ovat Korfu, Menorca ja Ibiza

Finnair_fleet_1Finnair avaa kasvustrategiansa mukaisesti uusia reittejä kesällä 2017. Kohteet ovat Reykjavik, Korfu, Menorca ja Ibiza. Niiden lisäksi kapasiteettia kasvatetaan Lontoon, Edinburghin ja Dublinin reiteille. Lentoja lomakohteisiin on luvassa myös Kemistä

“Uudet kohteet ja kapasiteetin kasvattaminen tukevat kasvustrategiaamme ja tuovat uusia suoria yhteyksiä kiinnostaviin kohteisiin suomalaisille", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

"Erityisesti Reykjavik kiinnostaa varmasti myös aasialaisia asiakkaitamme."

Finnair lentää Reykjavikiin neljästi viikossa 11.4‒28.10.2017. Uusi reitti tarjoaa yhden nopeimmista yhteyksistä Aasian ja Islannin välillä.

Islannin vilkas ja moderni pääkaupunki Reykjavik ja maan karu, omaleimainen luonto tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää luonto- ja kaupunkimatkailu. Reykjavikista on helppo tehdä lyhyitä päivämatkoja Islannin tunnetuimpiin kohteisiin, kuten Kultainen kierros -luontonähtävyyskierrokselle, joka sisältää Gullfossin vesiputouksen, geotermisesti aktiivisen Haukadalurin laakson ja maailmankuulun Geysirin. 

Kesällä 2017 Finnair lentää kerran viikossa Korfulle ja Menorcalle sunnuntaisin ja keskikesän aikana myös Ibizalle lauantaisin. 

Lisäksi Finnair tarjoaa kesällä 2017 suoria lentoja myös Pohjois-Suomesta etelän kohteisiin. Kemistä lennetään Palma de Mallorcalle ja Kreetan Haniaan 20.6.‒9.8.2017. Lennot lennetään Kemistä Oulun lentoaseman kiitotiekorjauksen vuoksi.


Finnair lisää kesällä 2017 kapasiteettia Lontoon, Dublinin ja Edinburghin reiteille

 Maaliskuun 27. päivästä alkaen Helsingin ja Dublinin välillä on yhdeksän viikkovuoroa, joita lennetään A319- ja Embraer 190 -koneilla. Edinburgh jatkaa Finnairin kohdevalikoimassa myös kesällä 2017, jolloin Skotlantiin pääsee jopa viidellä viikkovuorolla.

Lisäksi Finnairin päivittäinen aamulento Lontooseen operoidaan kesäkaudella A350-900 -koneilla. Lokakuusta lähtien reittiä operoidaan isolla koneella viidesti viikossa.