Finnair hakee 240 matkustamotyöntekijää – tarjolla vakituisia sekä määrä- ja osa-aikaisia työpaikkoja

Finnair_Cabin_1Finnair toteuttaa historiansa suurinta kasvua, ja avaa nyt hakuun 240 matkustamopalvelun työpaikkaa. Vuodesta 2015 Finnair on rekrytoinut jo noin 800 lentoemäntää ja stuerttia kasvunsa tueksi.

Nyt aukeavassa haussa on tarjolla sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita, ja lisäksi myös osa-aikatyötä, joissa kuukauden työmäärä on noin 45-90 tuntia. Määrä- ja osa-aikaisia työsuhteita tarvitaan täyttämään lentoliikenteen voimakkaan kysynnän jaksoja – esimerkiksi kesä on vilkkain matkustusaika.

Nyt haettavat lentoemännät ja stuertit työllistyvät joko loppuvuodesta2018 tai keväällä 2019. Vastaavasti koulutukset alkavat syyskuussa 2018 ja kesätöihin 2019 tähtääville loppukeväällä 2019.

”Osa-aikatyö tarjoaa esimerkiksi korkeakouluopintoja suorittavalle ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia kokemusta kansainvälisestä asiakaspalvelutehtävästä opintojen lomassa”, sanoo Finnairin matkustamopalvelusta vastaava johtaja Eveliina Huurre. ”Yhden vuoden osa-aikatyöjakson jälkeen on mahdollista jatkaa työtä kokoaikaisena.” 

Haussa asiakaspalvelukokemuksesta on hyötyä, mutta tärkeintä on asenne. ”Motivaatio ja into asiakaspalveluun on meille kaikkein tärkeintä. Vahva kielitaito on myös hyödyksi, kun palvelemme kansainvälistä asiakaskuntaa”, Eveliina Huurre kertoo.