Finnair jatkaa Kokkola-Kemi -kolmiolentoja syyskuun alkuun saakka

Norra_ATR_1Finnair jatkaa osan Kokkolan ja Kemin lentojen operoimista kolmiolentoina aina syyskuun alkuun saakka. Syynä on Norran operoimien ATR72-500 -potkuriturbiinikoneiden huolto-ohjelma. Osa Kokkolan ja Kemin reiteistä on lennetty ns. kolmilentoina 13. elokuuta lähtien.

Finnair jatkaa ATR-huolto-ohjelman seurauksena tilapäisiä muutoksia Kokkolan ja Kemin lentoihin. Alunperin osa Kokkolan ja Kemin lennoista muutettiin osittain kolmiolennoiksi aikavälille 13.-19. elokuuta. Kolmilentoja lennetään reitillä 1. syyskuuta saakka.

Iltavuoro AY 587 Kemiin ja vastaava paluuvuoro AY 588 Kemistä sekä aamulento AY597 Kokkolaan ja vastaava paluulento AY598 Kokkolasta Helsinkiin yhdistetään kolmiolennoksi. Kone yöpyy Kemissä.

Finnair päivittää varaukset ja lentoliput  automaattisesti uudelle reitille, eikä muutos vaadi toimenpiteitä asiakkailta. Kolmioreitityksen seurauksena Finnair tarjoaa mahdollisuutta siitää matkaa samalle reitille kahdella viikolla ennen tai jälkeen valittua aluperäistä matkustuspäivää. Vaihtoehtona on myös peruutus ja takaisinmaksu lipun hinnasta.

Lue myös: