Norwegian lisää vuoroja Kööpenhaminasta, Tukholmasta ja Oslosta Los Angelesiin

787_norwegian_netNorwegian lisää talvikaudella suorien lentojen määrää Los Angelesiin kolmeen viikoittaiseen lähtöön Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta eli yhteensä yhdeksään viikoittaiseen lähtöön. Uusille lähdöille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä lähtevillä lennoilla.

 

Norwegian lisää lähtöjen määrää puolella, kun Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta voi lentää Los Angelesiin aiemman kahden viikoittaisen lennon sijasta kolme kertaa viikossa. Uudet yhteydet tarjoavat Norwegianin mukaan hyvä vaihtoyhteydet myös Helsingistä lähteville matkustajille.

Kaikkiaan Norwegian tarjoaa talvikaudella yhdeksän viikoittaista lähtöä Skandinavian pääkaupunkien ja Los Angelsin välillä.

"Olemme huomanneet, että suorille lennoille Skandinaviasta Los Angelesiin on suuri kysyntä ja siksi olemme iloisia, että voimme tarjota matkustajillemme aiempaa enemmän lentoja. Suorien Yhdysvaltojen sekä Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon välisten lentojen lanseerauksen jälkeen ovat 787 Dreamlinerimme olleet periaatteessa koko ajan täynnä sekä Economy- että Premium -paikoilla", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Talvikaudella Norwegian lentää Yhdysvaltojen länsirannikolla Los Angelesiin, Oakland/San Franciscoon ja Las Vegasiin. Norwegianin yhdensuuntaisilla lipuilla on mahdollista lentää yhteen kohteeseen ja takaisin kotiin toisesta kohteesta.