Norwegianilla lentoja Suomesta 30 kansainväliseen kohteeseen - nyt avautui Helsinki-Dubai

Norwegian_737_closeNorwegian käynnisti tänään suorat lentonsa Helsinki-Vantaalta Dubai International Airportille. Yhtiön siivin voi nyt lentää päivittäin Helsingistä aurinkovarmaan Dubaihin. Norwegianilla on jo 30 kansainvälistä kohdetta Suomesta.

Torstai-iltana nousi ilmaan ensimmäinen Norwegianin suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dubai International Airportille Arabiemiirikuntiin. D85040 lähti Helsinki-Vantaalta kello 17.55 ja paluulento D85041 saapuu Helsinki-Vantaalle aamulla kello 08.55.

"Olemme saaneet hienon vastaanoton uuden reitin lanseeraukselle ja olemme iloisia siitä, että tästä päivästä lähtien voimme tarjota edullisia suoria lentoja päivittäisillä lähdöillä Helsingistä Dubaihin. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi uusiin ja nykyaikaisiin koneisiimme, joissa on käytössä lennonaikainen ilmainen Wi-Fi-yhteys", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

"Olemme erittäin iloisia, että olemme saaneet Norwegianin uuden lentoyhteyden Helsingin ja Dubain välille. Lentoyhteys on erittäin tärkeä meille ja se laajentaa lentotarjontaa matkustajillemme sekä vahvistaa Helsinki-Vantaan lentoaseman asemaa. Finavia toivottaa reitille suurta menestystä", sanoo Finavian varatoimitusjohtaja Joni Sundelin.

Norwegianilla on jo aiemmat suorat lennot Dubaihin Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.

Lue myös: