airBaltic lentää talvikaudella Tampere-Pirkkalasta kahdesti viikossa Teneriffalle ja Kittilään

AB_A220_apron_3airBaltic avaa talviaikataulukaudella 2023/2024 verkostoonsa kaikkiaan 11 uutta reittiä Baltiasta ja Suomesta. Reittijulkistuksiin kuuluvat lennot Tampere-Pirkkalasta Teneriffan lämpöön sekä Lapin lumille Kittilään. Latvialaisyhtiön verkostossa on talviaikataulukaudella noin 80 kohdetta.

”Olemme innoissamme voidessamme avata suurimman määrän uusia reittejä talvikaudella kuin airBalticilla koskaan aiemmin. Tulevaan kauteen valmistautuessamme huomioimme tarkasti matkustajakysynnän ja analysoimme markkinatilannetta. Sitoutumisemme Baltiaan ja Tampereelle on edelleen vahvaa, ja olemme sitoutuneet parantamaan yhteyksiä Tampereen seudulla ja sen ulkopuolella", sanoi airBalticin toimitusjohtaja Martin Gauss.

"Lisäksi odotamme tulevalla talvikaudella ensimmäisen kotimaanreittimme käynnistämistä Suomessa Tampereelta Kittilään. airBaltic etsii jatkuvasti tapoja parantaa ja monipuolistaa tarjontaansa, eikä tämä kausi ole poikkeus”, lisäsi Gauss.

airBaltic avaa lennot Tampereelta Teneriffalle 1. marraskuuta 2023 ja lentoja on luvassa kaksi viikkovuoroa. Tampereelta lennetään suoraan Kittilään 22. joulukuuta 2023 alkaen kaksi viikkovuoroa. Lentopäivät Kittilään ovat perjantai ja sunnuntai. airBaltic toivoo, että paikalliset matkustajat hyötyvät nyt lisämukavuudesta päästessään matkustamaan lentäen Lappiin suoraan Tampereelta. 

airBalticin verkostossa Kittilä on jo ollut suomalaisten matkailijoiden suosittu kohdevalinta Riian kautta. Lentoja Kittilään on luvassa Riiasta tulevallakin talvikaudella ja lentojen määrää aiotaan nostaa kahteen viikossa. 

Talvikaudella airBalticin verkostoon avataan lisäksi kaksi uutta kohdetta Riiasta, kolme Tallinnasta ja neljä Vilnasta. Uusien talvikauden kohteiden ensimmäinen myyntikampanja alkaa 16. toukokuuta.