Finnair uudistaa myös Schengen-alueen loungen

Finnair_lounge_1Remontti sulkee Finnairin Schengen-alueen porteilla 23-36 olevat loungetilat heinäkuun alussa. Syksyllä 2014 valmistuvan remontin aikana matkustajat voivat käyttää Aspire-loungea. Finnair on uudistanut aiemmmin non-Schengen-alueella sijaitsevan premium-luokan loungen. 

Helsinki-Vantaan nykyiset Schengen-alueen porteilla 23-26 sijaitsevat Finnair Lounge ja Lounge 2 yhdistetään remontissa yhtenäiseksi lähes 1 000 neliömetrin tilaksi, jossa on 250 asiakaspaikkaa.

Uusi lounge soveltuu erinomaisesti niin rentoutumiseen kuin työskentelyynkin, sillä sinne tuodaan useita erilaisia työpisteitä ja oleskelutiloja. Tilaan rakennetaan myös suihkuhuoneet sekä lasten leikkitila. Uusi lounge avautuu syksyllä 2014

Finnair Plus Platinum ja Finnair Plus Lifetime -jäsenille sekä oneworld Emerald -kortin haltijoille on remontin ajan tarjolla korvaava loungepalvelu Schengen-alueen Aspire-loungessa porttia 27 vastapäätä.

Helsinki-Vantaalla on samanaikaisesti käynnissä myös Finavian mittava palvelu-uudistus. Lentoaseman ravintolatarjonta monipuolistuu ja kesällä avataan uusia kansainvälisten huippubrändien myymälöitä. Tavoitteena on vastata nykyistä paremmin kasvavan ja kansainvälistyvän matkustajakunnan kysyntään.

Lue myös: