Finnairin A350-900 XWB -koneiden nettiyhteys toimii nyt myös Kiinassa

Finnair_A350_LWCFinnair sai luvan Kiinan ilmailuviranomaisilta nettiyhteyden käyttöön maan ilmatilassa. Nyt nettiyhteys on tarjolla kaikilla uudella konetyypillä operoitavilla reiteillä ilman eri rajoituksia. Finnair avasi internet-yhteyden Airbus A350-900 XWB -koneilla operoitavilla kaukolennoillaan marraskuussa 2015.

Finnair on saanut Kiinan ilmailuviranomaiselta luvan satelliittiyhteyden käyttöön Kiinan ilmatilassa. Ennen sopimuksen voimaantuloa nettiyhteys katkesi lennoilla Kiinan ilmatilassa.

A350_IFE_wifi_toimii"Tällä hetkellä A350 XWB -koneilla operoitavilla reiteillä ei ole rajoituksia nettiyhteyden käytössä", kerrotaan Finnairin viestinnästä Lentoposti.fi:lle.

Toimiva nettiyhteys on yksi kaukolentojen matkustuskokemusta parantava elementti. Palvelun teoreettinen maksiminopeus on 30Mb/s mutta todellinen nopeus riippuu käyttäjien ja siirrettävän tiedon määrästä.

Finnairin koneissa toimiva Panasonic wifi-yhteys avautuu matkustajille osin ilmaiseksi.

Ilman lisämaksua palvelu on tarjolla business-luokan matkustajien sekä Finnair Plus Gold-, Platinum- sekä Oneworld Sapphire- ja Emerald-tasokorttilaisille.

Turistiluokan matkustajille nettiyhteys on saatavissa viiden euron tuntihinnalla tai koko lennon ajaksi 15 euron hintaan.

A350_IFE_wifi_valinnat

Lue myös: