Finnairin A350-laivaston Nordic Sky -portaali laajeni myös kenkäkaupaksi

A350_IFE_ecoFinnair jatkaa A350-900 -koneidensa ostosmahdollisuuksien kehittämistä ja avaa kesäkuussa Minna Parikka -verkkokaupan Nordic Sky wifi-portaaliin. Jo aikaisemmin viihdejärjestelmän yhteyteen on tuotu Ivana Helsinki Collection ja Makia Clothingin vaatetarjontaa.

Minna Parikka on tunnettu leikkisästä ja värikkäästä designistaan, ja brändin puputennarit ja monet muut luomukset ovat nousseet maailmanmaineeseen. Minna Parikan kenkiä voi ostaa 25 maassa, ja nyt ne tulevat myös taivaalle.

"Otamme Minna Parikka -verkkokaupan innolla osaksi Nordic Sky wifi-portaalia. Minna Parikka on kolmas kotimainen muotibrändi, jonka tuomme A350-lentojemme asiakkaiden ulottuville", kertoo Jarkko Konttinen, tuotejohtaja.

"Kehitämme jatkossakin wifi-portaalimme ostoskokemusta ja tarjontaa näiden kokemusten perusteella."

Nordic_sky_shops_1Finnairin A350-lentojen asiakkaat voivat tehdä ostoksia Minna Parikka -verkkokaupassa Nordi Sky wifi-portaalissa, jota voi käyttää ilman lisämaksua millä tahansa päätelaitteella.

"On hienoa saada puputennarit ja muut kenkäni taivaalle myyntiin. Matkustan itse paljon, ja mielestäni ostosmahdollisuudet ovat erinomainen lisä lennolle.  Matkustaminen ja ostokset kuuluvat yhteen, ja uusien kenkien hankkiminen on loistava tapa aloittaa matka", sanoo Minna Parikka.

Kaikki Finnairin  A350-900 -lentojen matkustajat voivat käyttää Nordic Sky -wifi-portaalia omilla laitteillaan ilmaiseksi molemmissa matkustusluokissa. Portaalista on pääsy finnair.comiin, uutispalveluun ja Finnairin muihin palveluihin, kuten kohdetietoihin, asiakaspalveluun ja pre order -tilausten tekemiseen, sekä ostospalveluihin. Matkustajat voivat myös tilata taksin Cabforce Taxi Servicen kautta sekä varata erilaisia kohdepalveluita, kuten konserttilippuja ja illallisristeilyjä, Viator Destination Service -palvelun avulla.

Nordic Sky wifi-portaali ja internet-yhteys on Finnairin kaikissa A350-koneissa. Finnairilla on tällä hetkellä Helsingin ja Aasian kohteiden välisessä liikenteessä viisi A350-konetta.

Lue myös: