Finnairin AY-koodi lisätään Nextjetin Västeråsin lennoille jo elokuussa

Nextjet_BAE_ATP_1Finnair ja NextJet avaavat Helsinki-Västerås -reitin yhteiseen lipunmyyntiin17. elokuuta. Reittiä operoidaan Nextjetin 68-paikkaisella British Aerospace ATP (Advanced Turbo-Prop) -potkuriturbiinikoneella. Finnairin AY-koodi lisätään NextJetin uudelle reitille Västeråsin ja Helsingin välille.

NextJet operoi reittiä arkipäivisin kolme kertaa päivässä, lauantaisin kerran päivässä ja sunnuntaisin kahdesti. Lennot alkavat 15. syyskuuta

 Reitti tarjoaa Västeråsin ympäristön asukkaille erinomaiset yhteydet Finnairin kattavaan Euroopan ja Aasian verkostoon sekä Finnairin kotimaan kohteisiin, ja samalla suomalaiset saavat uuden sujuvan yhteyden Keski-Ruotsiin.

 Yhteistyö NextJetin kanssa on osa Finnairin verkoston laajentamista Ruotsissa. Syyskuussa Finnair avaa reitin Helsingistä Uumajaan yhdessä alueelliseen lentämiseen erikoistuneen BRAn kanssa, jonka kanssa Finnairilla on myös kanta-asiakasyhteistyötä. Finnair lentää Tukholman Arlandaan ja Brommaan yhteensä 77 kertaa viikossa ja Göteborgiin 27 kertaa viikossa.

Päivitys:Finnairin AY-koodi lisätään lennoille 17.8 ja lennot alkavat aiemmin kerrotun mukaisesti 15.9.

Lue myös aikaisempi uutisemme aiheesta: