Helsinki Citycopter aloitti yhteistyön Finnairin kanssa – osa Finnair Plus -kanta-asiakasohjelmaa

HCC_kopterimersuTuore helikopteripalveluja tarjoava Helsinki Citycopter on 6. heinäkuuta 2021 aloittanut yhteistyön Finnairin kanta-asiakasohjelman Finnair Plussan kanssa. Helikopteripalvelun lentoja käyttävä asiakas saa jatkossa Finnair Plus -pisteitä. Helsinki Citycopter on ainoa kotimainen helikopteripalvelu, jonka lennoista saa lentoyhtiön kanta-asiakaspisteitä.

 Helsinki Citycopter on kesäkuussa 2021 solminut yhteistyösopimuksen Finnairin kanssa ja on nyt Finnair Plus -kanta-asiakasohjelman kumppani. Nyt kaikista Helsinki Citycopterilta ostetuista lentomatkoista, sightseeing-lennoista ja lentokenttäkuljetuksista sekä muista lentopalveluista kertyy Finnair Plus -pisteitä.

Olemme todella iloisia, Finnairin kanta-asiakasohjelman partneruudesta. Jatkossa Finnair Plus -pisteitä on mahdollista saada Helsinki Citycopterin lennoista”, iloitsi Helsinki Citycopterin perustaja Joonas Nurmi Lentoposti.fi:lle.

HELCity_Joonas_1Yhteistyö Finnair Plus -kanta-asiakasohjelman kanssa käynnistyy välittömästi 6. heinäkuuta 2021. Toistaiseksi kaikista Helsinki Citycopterin lennoista ansaitsee Finnair Plus -pisteitä, mutta ainakaan vielä helikopterilentoja ei voi maksaa kanta-asiakasohjelman pisteillä. Jokaisella eurolla, jolla asiakas ostaa helikopterilentoja hän saa yhden Finnair Plus -pisteen.

Finnair Plus -ohjelman asiakkaat voivat ansaita palkintopisteitä ja tasopisteitä lentämällä Finnairin tai muiden oneworld-kumppaneiden lennoilla. Näiden lisäksi asiakkaat voivat ansaita palkintopisteitä myös lukuisista Finnair Plus -yhteistyökumppaneiden palveluista.

Helsinki Citycopter operoi lentoja yhteistyössä helikopterioperaattori Heliwest Oy:n kanssa. Lennoilla käytetään moderneja Airbus H125, EC120 -helikoptereita, joiden matkustusmukavuus on erinomainen.

Kesäksi 2021 lanseeratut aikataulutetut lennot Helsinki-Vantaalta Hankoon ja Maarianhaminaan ovat Nurmen mukaan lähteneet käyntiin odotetusti. Ne ovat luoneet myös lisäkysyntää tilauslentojen myyntiin.

HCC_H125“Lennämme nykyisin jopa enemmän pidempiä kuin lyhyitä lentoja”, kertoo Nurmi Helsinki Citycopterin kysynnästä. Tilauslennoilla käyttöön saa koko helikopterin ja se lentää sinne mihin asiakas haluaa. Myös aikataulun saa valita”, jatkaa Nurmi.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta toimivan Helsinki Citycopterin asiakaskunta koostuu mm. elämyksiä hakevista asiakkaista, tilauslentoja tarvitsevista liikeasiakkaista sekä yrityksistä. Helikopteripalvelua saatetaan käyttää sightseeing-lennoilla tai jopa jatkolentona Helsinki-Vantaalta ympäri Suomea. Tilauslennon voi myös yhdistää myös toisen suunnan kuljetukseen Helsinki Citycopterin yhteistyökumppanin limousinekuljetuksella tai veneellä.

Helsinki Citycopter on mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa ja Helsingin kaupungin vastuullista matkailua edistävässä kumppanuusverkostossa.

Lue myös: