Boleroa päälle - Finnairin pääkonttorin Airbus A350 verhoutui Käärijä-kuosiin

kaarija_etu_2_0523Finnairin pääkonttorin aulassa oleva suurikokoinen Airbus A350 -laajarunkokoneen pienoismallikin on liittynyt Eurovision laulukilpailussa lauantaina esiintyvän Käärijän kannustajiin. Koneelle on viritetty laulajalle tunnusomainen neonvihreä bolero ja pottatukka.

Cha Cha Cha -kappaleellaan Käärijä on nostattanut Suomessa ja laajemminkin Euroopassa melkoista huumaa. Jopa kunnat ovat tuunanneet vaakunoitaan ja Helsingin rautatieaseman kivimiehetkin on verhottu vihreisiin boleroihin. Ei siis ihme, että myös Finnairin Airbus A350 -pienoismalli on saanut ylleen asianmukaisen neonvihreän boleron.

kaarija_sivu_0523Finnairin pääkonttori sijaitsee Vantaan Tietotiellä HOTT-rakennuksessa (House of Travel and Transportation). A350-pienoismalli on sen kaikille avoimissa tiloissa henkilöstöravintolan ja vastaanottoaulan välissä - eli varsin keskeisellä paikalla.

Kävijöitä onkin riittänyt normaaliakin enemmän, sillä aulassa oleva Finnairin myymälä on lopettamassa toimintaansa vielä toukokuun aikana ja myynnissä on ollut alennustuotteita.

Valikoimassa on ollut samaa tavaraa kuin lennoilla. Myynti koneissa lentojen aikana on kuitenkin lopetettu helmikuun lopussa, joten nyt viedään viimeisiä. Alennuksella on myyty mm. Airbus-laajarunkokoneiden pienoismalleja (kuva alla). T.T.

kaarija_kauppa_0523