Finnair avaa reitit Sapporoon ja Punta Canaan

FinnairA350tailFinnair jatkaa vahvaa kasvua ja avaa tulevalle talvikaudelle 2019-2020 kaksi uutta kaukokohdetta. Ne ovat Japanin Sapporo ja Dominikaanisen tasavallan Punta Cana. Kohteisiin lennetään talvikaudella 2019/2020. Lisäpanostusta on tulossa myös Kiinan markkinoille.

Finnair lentää Sapporoon Japanissa kahdesti viikossa 15.12.2019-27.3.2020 välisenä aikana. Sapporo on tunnettu erityisesti erinomaisena hiihtokohteena ja se tarjoaa upeat puitteet monipuoliseen talviurheiluun. Sapporo on Finnairin viides kohde Japanissa. Finnair lentää sen lisäksi myös Tokioon, Osakaan, Nagoyaan ja Fukuokaan.  

”Japani on meille todella tärkeä markkina, ja olemme erittäin iloisia, että voimme nyt lisätä Sapporon verkostoomme”, sanoo Christian Lesjak, Finnairin verkosto- ja reittisuunnittelusta vastaava johtaja.

”Finnair on ainoa eurooppalainen lentoyhtiö, jolla on säännölliset reittilennot Sapporoon. Meillä on Japanissa nyt viisi kohdetta, enemmän kuin millään muulla eurooppalaisella lentoyhtiöllä”, hän jatkaa. 

Toisena uutena kohteena Finnairin reittivalikoimaan lisätään Punta Cana Dominikaanisessa tasavallassa. Finnair lentää Punta Canaan Airbus A350-900 -koneella kerran viikossa 13.12.2019-27.3.2020.

Dominikaaninen tasavalta on talvilomien suosikkikohde ja Punta Cana on erinomainen kohde rentouttavan rantaloman viettoon. Punta Cana soveltuu erinomaisesti perheille. Se tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja on tunnettu esimerkiksi erinomaisista golfkentistä. Finnair lentää viikoittain talvikaudella myös Puerto Plataan Dominikaanisessa tasavallassa. 

China_Southern_landing_sideFinnair on aiemmin kertonut lisävänsä lentoja myös Hong Kongiin talvikaudelle 2019/2020, ja lentää kesästä 2019 lähtien Hong Kongiin kaksi kertaa päivässä ympäri vuoden. Finnairilla on Kiinassa seitsemän kohdetta: Peking, Shanghai, Xi’an, Chongqing, Nanjing, Guangzhou ja Hong Kong.

Kiinaan panostetaan myös uudella keväällä 2019 käynnistyvällä yhteistyöllä maan suurimman lentoyhtiö China Southern Airlinesin kanssa.

Lue myös: