Jessica Diktonius nimitettiin Finavian viestintä- ja markkinointijohtajaksi - aloittaa maaliskuussa 2023

JessicaDiktoniusVTM Jessica Diktonius on nimitetty lentoasemayhtiö Finavian viestintä- ja markkinointijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1. maaliskuuta 2023 alkaen. Hän vastaa tehtävässään Finavian viestinnästä, yhteiskuntasuhteista ja markkinoinnista.

Jessica Diktoniuksella on monipuolinen kokemus viestinnän ja markkinoinnin eri tehtävistä kansainvälisissä liiketoimintaympäristöissä. Hän siirtyy Finavialle Keskolta, jossa hän on toiminut rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialan viestintäjohtajana vuodesta 2017. Aiemmin Diktonius on työskennellyt viestinnän johtotehtävissä Tiedolla (Tieto-Evry, Head of Media Relations and Reputation Management) ja viestintätoimisto Kreabissa (johtava viestintäkonsultti).

Finavialla Jessica Diktonius raportoi toimitusjohtaja Kimmo Mäelle.

"Toivotamme Jessica Diktoniuksen tervetulleeksi Finavialle. Hänen vahva liiketoimintatuntemuksensa ja laaja viestinnän osaamisensa tukevat hyvin uutta strategiaamme ja vastuullisuustyötämme", sanoi Finavian toimitusjohtaja Kimmo Mäki.

"On hienoa päästä aloittamaan työt Finaviassa, joka on kansainvälisesti arvostettu lentoasemayhtiö globaalisti linkittyneellä toimialalla. Finavian avulla mahdollistetaan sujuvat yhteydet maailmalle sekä edistetään Suomen saavutettavuutta houkuttelevana matkakohteena. Odotan innolla työskentelyä tiimin ja eri sidosryhmien kanssa tämän merkityksellisen tavoitteen edistämiseksi", sanoi Jessica Diktonius.

Finavian edellinen viestinnästä, markkinoinnista ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja ja johtoryhmän jäsen Katja Siberg jätti tehtävänsä lokakuun 2022 lopussa. Siberg nimitettiin lokakuussa 2022 teknologiayhtiö QuietOnin toimitusjohtajaksi.