Norwegian avaa odotetusti kaukoreittejä Espanjasta - neljä kohdetta Yhdysvalloissa

Norwegian_Dreamliner_1Norwegian avaa ensimmäistä kertaa suorat kaukoreitit Yhdysvaltojen ja Espanjan välillä. Kesästä 2017 lähtien Norwegian lentää Barcelonan sekä New Yorkin, Los Angelesin, San Franciscon ja Fort Lauderdalen välillä.

Norwegian lanseeraa neljä uutta kaukoreittiä Barcelonasta. Uudet kaukoreitit suuntaavat New Yorkiin (EWR), Los Angelesiin (LAX), San Franciscoon (OAK) ja Fort Lauderdaleen (FLL)  kesäkuusta 2017 alkaen.

Norwegianilla on jo nyt seitsemän tukikohtaa Espanjassa, yli 1 000 työntekijää ja laaja reittiverkosto Euroopassa mukaan lukien Espanjan sisäiset reitit. Yhtiö perustaa nyt myös tukikohdan Barcelonaan uutta kaukolentotoimintaa varten.

NOR_787_TO"Barcelonan ja Yhdysvaltojen välisten suorien lentojen lanseeraus on uusi merkkipaalu Norwegianille. Espanjan markkinat ovat meille tärkeät. Norwegian on alusta asti otettu Espanjassa vastaan erittäin hyvin. Monet espanjalaiset lentävät Norwegianin reiteillä Espanjan sisällä ja muualle Eurooppaan", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

"Yhä useammat amerikkalaiset lentävät kanssamme Eurooppaan. Toivotamme myös uudet matkustajat molemmin puolin Atlanttia tervetulleiksi ensi kesänä alkaville lennoillemme, jotka lennetään uusilla Dreamlinereilla", jatkaa Kjos.

Norwegian lentää suorilla lennoilla Helsingistä Barcelonaan, mistä uudet reitit tarjoavat mahdollisuuden lentää Norwegianin jatkoyhteyksillä edelleen eri puolille Yhdysvaltoja. Kaikkiaan Norwegian lentää yhdeksään kohteeseen Yhdysvalloissa.

Norwegianilla on nykyisin kaukolentotukikohdat New Yorkissa, Fort Lauderdalessa, Lontoossa ja Bangkokissa.