SAS vastaa matkailun kysynnän kasvuun - lisää lentoja lomakohteisiin ja Pohjois-Amerikkaan

SAS_A320_1Maailma avautuu pikkuhiljaa matkustusrajoituksista ja matkustuskysyntä on kasvussa. SAS vastaa kysyntään avaamalla lisää reittejä kesäkaudelle. Luvassa on lentoja yli 200 reitillä yli 100 eri kohteeseen.

SAS lisää lentoja uusiin kohteisiin kesäkaudelle matkustuskysynnän kasvaessa erityisesti Etelä-Euroopan kohteisiin Välimerellä ja Espanjassa. SAS tarjoaa Skandinaviasta lentoja yli 200 reitillä yli 100 eri kohteeseen. Lentoja on luvassa Skandinavian ja Espanjan välille parhaimmillaan jopa 350 viikkovuoroa.

Kesäkuun 2022 lopusta lähtien SAS lentää esimerkiksi jo 11 kohteeseen Italiassa ja seitsemään kohteeseen Kreikassa. Uusia reittiavauksia tehdään Kööpenhaminasta Santorinille, Heraklioniin ja Korfulle. Tukholmasta ja Oslosta avataan reitit Montenegron Tivatiin, joka on ollut Kööpenhaminan kohteiden joukossa jo kesästä 2021 lähtien.

Luvassa on myös kausireitti Tukholmasta Baltian rantalomakohteeseen eli Viron kesäpääkaupunkiin Pärnuun.

SAS_A321LR_taivaallaSAS vastaa kysynnän kasvuun myös mannertenvälisillä lennoilla ja laajentaa verkostoaan aiemman ilmoituksensa mukaisesti Pohjois-Amerikassa.

Uudet kaukoreitit Airbus A321LR -kapearunkokoneilla avataan kesäkuussa 2022 Kööpenhaminasta ja Tukholmasta Torontoon. Yhteys on tarjolla Kööpenhaminasta kolmesti viikossa ja Tukholmasta neljästi viikossa. Lennoilta on sujuvat vaihtoyhteydet mm. Montrealiin ja Vancouveriin.

Lue myös: