Norwegian valittiin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi - Air New Zealand vei pääpalkinnon

ANZ_livery1net_airnewzealandAirlineRatings.com –sivusto on valinnut parhaat lentoyhtiöt. Uuden-Seelannin Air New Zealand valittiin vuoden 2014 lentoyhtiöksi ja Norwegian Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Euroopan parhaana kaukolentoyhtiönä palkittiin Swiss.

Suurimman potin vienyttä Air New Zealandia kiiteltiin matkustamon innovaatioista, taloudellisesta suorituskyvystä, turvallisuudesta ja henkilökunnan motivoinnista. Yhtiö palkittiin myös premium economy -luokastaan.

"Air New Zealand on yksinkertaisesti ykkösvalinta. Lentoyhtiön sijainnin ja maan koon huomioonottaen yhtiö suoritustaso on erinomainen", kehui AirlineRatings.comin päätoimittaja Geoffrey Thomas.

Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi valittu Norwegian sai tuomaristolta kiitoksia tuotteen laadusta ja edullisesta hinnasta. Amerikan mantereen parhaana halpalentoyhtiönä palkittiin JetBlue, Aasiassa Jetstar ja Lähi-idässä Flydubai.

Norwegian_cabin"Olen erittäin iloinen tunnustuksesta. Se osoittaa, että matkustajamme arvostavat uusia, entistä ympäristöystävällisempiä ja mukavampia koneita sekä ilmaista nettiyhteyttä ja edullisia hintoja. Jokainen Norwegianilla työskentelevä pitää matkustajien tyytyväisyyttä ensisijaisena ja haluaa varmistaa, että lentokokemus on miellyttävä", sanoi Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

"Norwegian saa kiitosta uudentyyppisestä konseptistaan, joka tuo edullisen ja turvallisen lentomatkustuksen miljoonien eurooppalaisten saataville. Norwegian on lisännyt Euroopan ja sittemmin muunkin lentoliikenteen laadukkuutta ja uudistumiskykyä. Norwegian kannattaa pitää mielessä", sanoi AirlineRatings.comin Thomas.

Parhaan kaukolentoyhtiön tittelin saivat Lähi-idän alueelta Emirates, Aasiasta Singapore Airlines, Euroopassa Swiss ja Amerikassa Air Canada.

Vuoden parhaan regionaaliyhtiön tittelin sai Silk Air. Ensimmäisestä luokasta ja matkustamoviihteestä palkittiin Emirates. Parhaan liikemiesluokan palkinnon sai Cathay Pacific ja lounge-palveluista palkinnon vei Qantas.