Oulun lentoasema kehittyy – nyt terminaalissa avattu apteekin palvelupiste

Oulu_ilmakuva_finaviaFinavia parantaa jatkuvasti lentoasemien palveluita ja uusimpana uudistuksena on apteekin palvelupisteen avaaminen Oulun lentoasemalle turvatarkastettujen matkustajien käyttöön.

Matkustajat voivat ostaa meiltä tärkeimpien itsehoitolääkkeiden lisäksi lääkkeitä vatsaoireisiin, allergiaan ja matkapahoinvointiin. Reseptilääkkeitä lentoasemalta sen sijaan ei saa", kertoo apteekkari Juha Keskitalo.

Lentoaseman apteekki sijaitsee Airport Shop -myymälän yhteydessä porttialueella, ja palvelee näin ollen turvatarkastettuja matkustajia. Myymälä ja apteekki ovat avoinna lähtevän lentoliikenteen aikataulujen mukaan.

Finavia on muutaman viimeisen vuoden aikana kehittänyt Oulun lentoaseman palveluita ja sujuvuutta. Tiloja on laajennettu, lähtöselvitystä ja turvatarkastusta sujuvoitettu, viihtyisyyttä lisätty ja uusia palveluita avattu.

Uudistukset liittyvät Finavian tavoitteisiin parantaa matkustajien asiakaskokemusta ja tehdä samalla lentämisestä entistäkin mukavampaa ja helpompaa", Oulun lentoaseman päällikkö Liisa Sallinen

Oulun lentoaseman lisäksi apteekki löytyy myös Kuopion lentoasemalta. Helsinki-Vantaalla niitä on peräti kaksi kappaletta, joista toisesta saa myös reseptilääkkeitä.