Alepan lippulaivamyymälä laajenee Helsinki-Vantaan lentoasemalla - tuloaulaan avautuu Lindex

Alepa1HOK-Elannon Alepa-ketjun lippulaivamyymälä Helsinki-Vantaan lentoasemalla laajenee helmi-maaliskuussa ja muutostöissä laajennuksessa saadaan myymälään yli 90 neliömetriä lisätilaa. Helsinki-Vantaan tuloaulan palveluvalikoimaan avautuu helmikuun aikana Lindex.

"Alepa Lentoasema on vilkas myymälä, jossa käy paljon matkailijoita ja turisteja. Matkailijat haluavat etenkin nopeita eväitä mukaan matkalle tai nälkäisenä kotiin palatessaan. Varsinkin paistopisteen tuotteet ovat erittäin suosittuja. Meiltä saa eväitä myös yöaikaan, mikä on monen matkailijan pelastus. On hienoa, että saamme lisätilaa myymälään, niin voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin", kertoi myymäläpäällikkö Mirkka Vesa.

Laajennuksen myötä myymälään avataan salaattibaari, josta voi koota itselleen tuoreen salaatin mukaan evääksi. Lisäksi tuotevalikoimaa uudistetaan etenkin nopeiden eväiden ja makeisten osalta, joita on helppo ottaa mukaan vaikkapa lennolla nautittavaksi. Samalla laajennetaan myös paistopistettä ja valikoimaa lisätään entistä runsaammaksi. Lisätilaa Alepan hyllyissä saavat myös matkamuistot. 

Alepa on auki ja palvelee normaalisti koko remontin ajan. Remontti aloitettiin 19. helmikuuta ja sen on tarkoitus valmistua 28. maaliskuuta. Alepa Lentoasema on myös laajennuksen jälkeen auki 24 h –aukioloajoin.

Lindex_1Lentoaseman tuloaulassa tapahtuu laajemminkin, sillä torstaina 22. helmikuuta  alueelle avataan myös Lindexin uudenlainen konseptimyymälä. Sen valikoima koostuu yksinomaan naisten alusvaatteista, sukkatuotteista ja asusteista. Uusi myymälä sijaitsee Forexin vieressä lähes Alepaa vastapäätä.

"Kehitämme jatkuvasti Helsinki-Vantaan tarjontaa seuraamalla matkustajien toiveita ja trendejä, ja Lindex on hieno lisäys kattavaan myymälävalikoimaamme. Uskomme, että uusi myymälä palvelee sekä lentoaseman matkustajia että lähialueen asukkaita erinomaisesti", sanoi Finavian Helsinki-Vantaan kaupallisen liiketoiminnan johtaja Nora Immonen.

Tuloaulan alue palvelee sekä saapuvien että lähtevien matkustajien lisäksi lähialueen asukkaita myymälöineen, ravintoloineen ja kahviloineen. Finavialla on tuloaulassa tarjolla uusille palveluille myös yksi merkittävän kokoinen tila, joka jäi tyhjäksi Plaza Premium Loungen sulkeuduttua.