Amapola Flyg lentää matkustajalentoja jatkossa populAir-nimellä valkovihreissä väreissä

SE-MFR_240823Suomessakin lentävä ruotsalainen Amapola Flyg lentää tulevaisuudessa matkustajia uudella populAir-nimellä. Samalla matkustajaversioiset Fokker 50 -matkustajakoneet ovat saamassa uuden valkovihreän värityskaavion. Ensimmäinen uudelleenbrändäyksen läpikäynyt koneyksilö aloitti kaupalliset lentonsa 17. elokuuta.

Rahti- ja postilentoyhtiönä aloittanut Amapola Flyg on siirtänyt painopistettään matkustajaliikenteeseen. Suomen sisäisiltäkin lennoilta tuttu operaattori on nyt saanut uuden nimen populAir, jota käytetään ainakin matkustajalennoilla.

Nimivaihdoksen lisäksi yhtiön Fokker 50 -potkuriturbiinikoneisiin on luvassa uusi valkovihreä maalauskaavio. Uusi värityskaavio symboloi yhtiön mukaan pohjoismaisia vihreitä metsiä ja valkeita hankia. Ensimmäinen tällainen populAirin väreissä lentävä koneyksilö SE-MFR aloitti lennot 17. elokuuta. Ensimmäiset kerrat se lensi Maarianhaminaan ja Turkuun 23. elokuuta.

SE-MFP_030823Amapola/populAir on ainoa eurooppalainen lentoyhtiö, joka lentää edelleen Fokker 50 -koneilla. Yhtiön käytössä on yhdeksän tällaista konetta, joista kuusi matkustajaversiota ja kolme rahtiversiota.

populAir lentää nykyisin Suomen osalta Tukholma-Maarianhamina-Turku -reitillä. Aiemmin Amapola Flyg on lentänyt ostoliikennettä Helsinki-Vantaan ja Joensuun välillä sekä lentoja Kokkola-Pietarsaaresta Tukholmaan.

Lue myös: