BRA lisää lentoja Helsinki-Vantaalta Tukholman Brommaan - arkisin jo kaksi edestakaista lentoa

BRA_ATR_HEL_1BRA (Braathens Regional Airlines) lisää lentoja Helsinki-Vantaan ja Tukholman Bromman välillä. Kasvanut kysyntä tuo syyskuussa 2022 uudelleenavatulle reitille merkittävästi lisälentoja. BRA tarjoaa laajat jatkoyhteydet Brommasta verkostoonsa erityisesti Ruotsissa. Matkustajille tarjotaan myös mahdollisuutta ostaa lennoilleen uusiutuvaa SAF-lentopolttoainetta (Sustainable Aviation Fuel).

"Tuntuu uskomattoman hyvältä, että Helsingin ja Bromman välisellä linjallamme on ollut niin suurta kysyntää. Syksyn erinomaisen varaustilanteen ansiosta päätimme kaksinkertaistaa lähtöjen määrän. Tämä investointi on täysin yhdenmukainen BRA:n pitkän aikavälin laajentumisstrategian kanssa myös Ruotsin rajojen ulkopuolelle", sanoi BRA:n kaupallinen johtaja Martin Erkenborn.

30. tammikuuta 2023 alkaen BRA tarjoaa kaksi päivittäistä lähtöä Helsingistä Brommaan. Lennot mahdollistavat sujuvat jatkoyhteydet BRA:n Ruotsin kohteisiin. Lentoja on tarjolla kuutena päivänä viikossa ja arkipäivisin lennetään kaksi edestakaista lentoja. Sunnuntaisin on tarjolla yksi edestakainen vuoro. Aikataulu mahdollistaa sujuvan reitityksen Helsingistä Växjöön, Ängelholmiin, Halmstadiin, Malmöhön, Ronnebyyn, Kalmariin, Göteborgiin ja Visbyhyn.

BRA_verkosto_2023"BRA tarjoaa suoran yhteyden Helsingin ja Tukholman Bromman välillä, mutta myös mahdollisuuden matkustaa Helsingistä useisiin Ruotsin kotimaan kohteisiin vain 20 minuutin vaihtoajalla Brommassa", jatkoi Erkenborn.

Helsingin lennoista iltalento osuu paremmin BRA:n aaltorakenteeseen jatkolentojen kannalta.

 BRA lentää Helsinki-Vantaan ja Tukholman Bromman välillä polttoainetehokkailla 72-paikkaisilla  ATR 72-600 -potkuriturbiinikoneilla.

Matkustaja voi varauksen yhteydessä valita erityisen Bio-lentolipun, joka kattaa 50-prosenttisen biopolttoaineseoksen käytön. Tammikuussa 2023 lisämaksu SAF-polttoaineseoksen käytöstä per matkustaja on noin 20 euroa.

BRA:lla on Nesteen ja ATR:n kanssa käynnissä hanke, joka mahdollistaa tulevaisuudessa jopa 100-prosenttisen uusiutuvan lentopolttoaineen käyttämisen ATR-koneissa.

BRA:n uusi aikataulu Helsingistä Brommaan:

Maanantai - perjantai (paikallista aikaa)

Helsinki – Bromma
10.45 – 10.55
17.10 – 17.20

Bromma - Helsinki
08.05 – 10.15
14.30 - 16.15

Sunnuntai (paikallista aikaa):

Bromma - Helsinki 14.00-16.10
Helsinki - Bromma 16.55-17.05

Lue myös: