Helsinki-Vantaan juhlaviikon Behind the Scenes -kierrosten arvontasivu avautui

TerminaaliHelsinki-Vantaan lentoaseman juhlaviikolla kesäkuun alussa järjestetään kahdeksan yleisökierrosta koneiden asematason eli platan puolelle. Paikat harvinaisille kierroksille arvotaan nettisivun kautta ilmoittautuneiden kesken.

Noin tunnin kestäviä kierroksia järjestetään kahdesti päivässä maanantaista torstaihin 4. - 7. kesäkuuta. Ne alkavat kello 17.00 ja 18.15. Lentoaseman varsinainen juhlapäivä on torstaina 7. kesäkuuta. Sen tarkempaan ohjelmaan pääsee tutustumaan sivun alareunan linkin kautta.

Toisin kuin alunperin kerrottiin, Behind the Scenes -kierroksen arvontaan ei osallistuta Facebookin kautta vaan lentoaseman omilla nettisivuilla (linkki alla).

Mukaan voi ottaa myös ystävän, mutta tämä pitää rajoitetun paikkamäärän takia ilmoittaa jo arvontaan osallistuttaessa. Arvonta tapahtuu 30. toukokuuta.

Facebookissa sen sijaan avautuu toukokuun lopussa osoitteessa www.facebook.com/lentoasema arvonta ennakkokäynnistä 7. kesäkuuta avattavalle katseluterassille.

 

Arvontalomake yleisökierrokselle Helsinki Airport -sivulla

 

Lue tarkemmin juhlapäivän 7.6. ohjelmasta: Helsinki-Vantaa 60 vuotta: katseluterassi, retrokoneita ja Behind the Scenes -kierros