Karjalan lennostolle uusi komentaja - Ilmasotakoulu saa uuden apulaisjohtajan

MLU_HN_2Puolustusvoimain komentaja kenraali Timo Kivinen on määrännyt upseereita uusiin tehtäviin. Ilmavoimien osalta kesä- ja elokuussa kuusi upseeria aloittaa uusissa tehtävissä Karjalan lennostossa sekä Ilmasotakoulussa.

 

Karjalan lennosto saa 1. elokuuta uuden komentajan, kun tehtävään on määrätty everstiluutnantti Johan Anttila. Hän palvelee tällä hetkellä johtamisjärjestelmäosaston päällikkönä Ilmavoimien esikunnassa.

 

Esikuntapäälliköksi Karjalan lennostoon on 1. kesäkuuta lähtien määrätty everstiluutnantti Tommi Pyöriä. Hän palvelee tällä hetkellä Ilmasotakoulun koulutuskeskuksen johtajana.

Karjalan lennoston Hävittäjälentolaivue 31:n komentajaksi on määrätty 1. kesäkuuta lähtien everstiluutnantti Rami Lindström. Hän palvelee tällä hetkellä apulaisosastopäällikkönä operatiivisella osastolla Ilmavoimien esikunnassa.

Ilmasotakoulun osalta everstiluutnantti Sami Nenonen on määrätty Ilmasotakoulun apulaisjohtajaksi 1. elokuuta lähtien. Hän palvelee tällä hetkellä osastoesiupseerina Maavoimien esikunnassa.

 

Everstiluutnantti Jussi Ansamaa on määrätty 1. kesäkuuta alkaen Ilmasotakoulun koulutuskeskuksen johtajaksi. Hän palvelee tällä hetkellä operaatiopäällikkönä Ilmasotakoulun esikunnassa.

Everstiluutnantti Pekka Jyrkönen on puolestaan määrätty 1. elokuuta alkaen Ilmasotakouluun Hävittäjälentolaivue 41 laivueen komentajan tehtävään. Hän palvelee tällä hetkellä ulkomaan tehtävässä Naton ilmaesikunnassa (Allied Air Command, AIRCOM) Ramsteinissa.