Nagoya palaa Finnairin liikenneohjelmaan jälleen toukokuussa 2024 - luvassa kaksi viikkovuoroa

Finnair_JALFinnair lisää jälleen lentoja Japaniin, kun Nagoya palaa liikenneohjelmaan kahdella viikkovuorolla toukokuussa 2024. Airbus A350 XWB -koneilla lennettävä Nagoyan-reitti nostaa Finnairin Japanin kohteet jo neljään ja kesäkauden 2024 viikkovuoromäärän Suomen ja Japanin välillä jo kahteenkymmeneen.

Finnair palauttaa Nagoyan liikenneohjelmaan kahdella viikkovuorolla 30. toukokuuta 2024 alkaen. Lentopäivät Helsinki-Vantaalta ovat torstai ja sunnuntai. Nagoysta lennot lähtevät paluulennoille perjantaisin ja maanantaisin.

"On hienoa palauttaa pandemiaa edeltänyt yhteytemme Nagoyaan. Lennämme entuudestaan Tokion Hanedaan ja Naritaan sekä Osakaan, ja kesäkaudella 2024 meillä onkin yhteensä jo kaksikymmentä viikkovuoroa Japaniin”, iloitsi Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Finnairin lento AY79 lähtee Helsinki-Vantaalta kello 00.15 ja saapuu Nagoyan Chubu Centrairin lentoasemalle kello 19.05. Lentoaika on noin 12 tuntia 50 minuuttia. Paluulento Nagoyasta lähtee kello 22.50 ja saapuu Helsinki-Vantaalle seuraavana aamuna kello 05.55. Paluulennon arvioitu kesto on 13 tuntia ja viisi minuuttia.

Finnair lensi matkustajalentoja laajemmin Nagoyaan edellisen kerran maaliskuussa 2020. Tämän jälkeen helmi-toukokuussa 2021 on lennetty jotakin Nagoyan-lentoja.

Finnair lentää nykyisin Osakaan kolme viikkovuoroa, Tokion Naritaan neljä viikkovuoroa ja Tokion Hanedaan seitsemän viikkovuoroa. Suoria yhteyksiä Suomesta Japaniin tarjoaa myös Japan Airlines, joka lentää Helsinki-Vantaalta Tokion Hanedaan.

Nyt julkistettujen Nagoyan kahden viikkovuoron lisäksi Finnair lentää kesäaikataulukaudella 2024 kuusi viikkovuoroa Naritaan, seitsemän viikkovuoroa Hanedaan ja viisi viikkovuoroa Osakaan.

 Lue myös: