Norwegian avaa keväällä 2019 reitit Helsinki-Vantaalta Pisaan ja Tivatiin

Norwegian_MX8_franklin_1Norwegian avaa keväällä 2019 kaksi uutta suoraa reittiä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Uudet kohteet ovat Pisa Italiassa ja Tivat Montenegrossa. Avauksen myötä Norwegianin verkosto kattaa Helsinki-Vantaalta jo lähes 40 kansainvälistä reittiä.

Norwegian on kasvattanut voimakkaasti kapasiteettiaan Helsinki-Vantaalla sekä lisäämällä lähtöjä olemassa olevilla reiteillä että avaamalla uusia reittejä. Tähän mennessä tänä vuonna Norwegian on avannut uudet reitit Helsingistä Krakovaan, Agadiriin, Tel Aviviin ja Gdanskiin.

 "Suomalaiset matkustajat ovat erittäin kiinnostuneita matkustamaan Norwegianilla. Olemme iloisia, että he arvostavat joustavia ja edullisia lippujamme. Siksi meille onkin suuri ilo lanseerata jälleen kaksi uutta reittiä. Uusien Pisan ja Tivatin reittien myötä Suomesta lähtevillä matkustajilla on entistäkin suurempi valikoima. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla, mukavilla ja polttoainetehokkailla lentokoneillamme", sanoo Norwegianin EVP Commercial Thomas Ramdahl.

Helsinki-Vantaa (HEL) – Pisa (PSA) liikennöidään kerran viikossa lauantaisin 6. huhtikuuta 2019 alkaen.

Helsinki-Vantaa (HEL) – Tivat (TIV) liikennöidään kerran viikossa tiistaisin 16. huhtikuuta 2019 alkaen.

Uusien reittien myötä Norwegian tarjoaa lähes 40 kansainvälistä suoraan reittiä ja neljä kotimaan reittiä Helsinki-Vantaalta.