Norwegian ja JetBlue aiesopimukseen yhteistyöstä

787_norwegian_boeingNorwegian Air ja JetBlue ovat solmineet aiesopimuksen yhteistyöstä, joka mahdollistaisi osapuolten mukaan yhteinäisen varausjärjestelmän ja halvemmat hinnat Euroopan ja Yhdysvaltain välillä matkustettaessa. Yhteistyön odotetaan käynnistyvän kesällä 2020.

Uusi yhteistyömuoto yhdistäisi yli 60 kohdetta Yhdysvalloissa ja lähes 40 kohdetta Karibian alueella sekä Latinalaisessa Amerikassa Norwegianin Euroopan verkostoon New Yorkin, Bostonin ja Fort Lauderdalen kautta. Norwegian lentää näihin kohteisiin kaikkiaan 20 kaupungista Euroopasta. Myös matkatavaroiden luvataan kulkevan jatkolennoille aina määränpäähän saakka.

Jetblue_tailLentoja on mahdollista varata jo keväästä 2020 lähtien yhtiöiden varauspalveluiden ja matkatoimistojen kautta. Yhteistyö käynnistyy kesällä 2020.

Norwegian lentää nykyisin lähes 50 transatlanttisella reitillä ja tarjoaa mahdollisuuden lentää yli 550 reitillä verkostossaan. Yhtiön uusimmat reitit Yhdysvaltoihin ovat Ateena-New York (JFK), Madrid-Boston ja Rooma-Boston sekä Lontoo-Miami ja Lontoo San Francisco.

Kesäaikataulukaudella 2020 Norwegian lisää merkittävästi lentoja nykyisiin kohteisiinsa  Amerikassa. Esimerkiksi Los Angelesin ja Pariisin välille luvassa on 10 viikkovuoroa ja New Yorkin ja Pariisin välille yhdeksän viikkovuoroa.