Norwegianilla jo 10 miljoonaa matkustajaa Helsinki-Vantaalta - avaa kaksi uutta reittiä

Nor_Kjos_10mpaxKaikkiaan kymmenen miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianin lennoilla Helsinki-Vantaalta. Yhtiö aloitti Euroopan lennot Helsinki-Vantaalta vuonna 2010. Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos juhlisti tapahtumaa vierailemalla tänään Helsinki-Vantaalla ja julkistamalla kaksi uutta reittiä, jotka ovat Amsterdam ja Pristina.

 

"Ylitimme 10 miljoonan matkustajan rajan Helsinki-Vantaalla ja avaamme kaksi uutta reittiä Helsingistä Eurooppaan. Kohteet ovat Amsterdam ja Pristina", sanoin Norwegianin toimitusjohtaja  Bjørn Kjos Helsinki-Vantaalla.

Kymmenen miljoonan matkustajan merkkipaalun kunniaksi Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos vieraili lentoasemalla ja lanseerasi kaksi uutta suoraa reittiä, jotka ovat Amsterdam ja Pristina. Lennot Alankomaiden ja Kosovon pääkaupunkeihin alkavat keväällä 2017.

Uusien kohteiden myötä Norwegianilla on lähes 40 suoraa reittiä Helsinki-Vantaalta. Skandinavian pääkaupunkien kautta olevien hyvien yhteyksien ansioista Suomesta lähtevät matkustajat voivat hyödyntää myös Norwegianin 140 kohteen reittiverkostoa Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla.

 Nor_Kjos_Helsinki"Tänään saavuttamamme kymmenen miljoonan matkustajan merkkipaalu Helsinki-Vantaalla osoittaa, että matkustajamme arvostavat edullisia hintoja sekä uusia ja nykyaikaisia lentokoneita, joissa on korkea mukavuus. Olen iloinen, että voin lisäksi julkistaa uudet kohteemme Amsterdamin ja Pristinan. Molemmat kohteet tarjoavat runsaasti kulttuuria ja nähtävyyksiä", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

 Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos yllätti tänään myös matkustajan numero 10 000 000 Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Jenna Jokela saa kaksi meno-paluulippua Premium-matkustamossa valitsemaansa Norwegianin kaukokohteeseen.

 Norwegian lanseerasi ensimmäiset lentonsa Helsinki-Vantaalta vuonna 2010. Sen jälkeen yhtiö on kehittänyt reittiverkostoaan, joka kattaa tällä hetkellä 38 suoraa lentoa Eurooppaan ja Dubaihin Arabiemiirikunnissa.

Vuonna 2011 Norwegian avasi oman tukikohdan Helsinki-Vantaalla. Norwegian lentää myös kotimaan lentoja Suomessa Helsingin sekä Ivalon, Kittilän, Oulun ja Rovaniemen välillä. Lisäksi Norwegian lentää Rovaniemen ja Lontoon Gatwickin lentoaseman välillä samoin kuin Oulun ja Las Palmasin sekä Teneriffan eteläisen lentoaseman välillä Kanariansaarilla.

"Onnittelemme lämpimästi Norwegiania kymmenen miljoonan matkustajan merkkipaalun saavuttamisesta ja olemme erittäin iloisia Helsinki-Vantaan uusista lentoyhteyksistä Amsterdamiin ja Pristinaan. Tuemme omalta osaltamme reittivalikoiman kasvattamista, jotta matkustajillamme olisi hyvät yhteydet maailman eri kolkkiin. Samanaikaisesti laajennamme Helsinki-Vantaan lentoasemaa, jotta terminaalin seinät eivät olisi tulevaisuuden kasvun edessä", sanoo Finavian toimitusjohtaja Kari Savolainen.