Liikennelentäjän julkinen kosinta yllätti ja herätti huomiota Helsinki-Vantaan lentoasemalla

TK_kiia_alhaallaFinnairin liikennelentäjän järjestämä yllätyskosinta herätti huomiota Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa T2 maanantai-iltapäivällä 8. lokakuuta. Kosinnan kohteena ollut Norran lentoemäntä yllättyi täysin kuten muut terminaalissa olleet lentomatkustajat.

TK_timo_ylhaallaFinnairin kaukoliikenneperämiehenä työskentelevä ja Suomen lentäjäliitto FPA:n puheenjohtajana toimiva lentäjä oli järjestänyt mojovan yllätyksen tulevalle vaimolleen, joka saapui lentoasemalle noin puoli kolmen aikaan aivan toisenlaisen tarinan saattelemana.

Tulevan vaimon saapuessa kohti turvatarkastusta paikalla ollut bändi aloitti soiton ja kosija lauloi Bryan Adamsin Everything I Do I do it for you -biisin.

Virallisen kosinnan jälkeen paikalle saapui kultaseppä Mika Tarkkasen valmista uniikki sormus, joka pujotettiin tuoreen kihlatun sormeen.

TK_sormuksenlaittoSeuraavaksi ilmailualan ammattilaisistakin koostunut bändi soitti ja esitti Bryan Adamsin Heavenin, jonka kertosäe oli lentäjän laulama. Tämän jälkeen kuultiin vielä Elton Johnin Can you feel the love tonight, jossa mukana oli yllätyksenä myös Finnair Singers.

Tapahtumia seurasi terminaalin T2 lähtöaulassa muutama sata lentomatkustajaa. Kaikki olivat yllättyneitä ja kuvasivat erikoista ja iloista tapahtumaa.

Järjestelyissä mukana olleet Helsinki-Vantaan lentoasema, Finavia ja Finnair saavat tapauksen seurauksena todennäköisesti merkittävästi julkisuutta myös sosiaalisessa mediassa.

TK_pusuLentoposti.fi onnittelee tuoretta kihlaparia Timoa ja Kiiaa. Hermostuneisuus oli tapahtuman aikana hävinnyt Timon olemuksesta. Lopulta selvisi myös että yllätys oli onnistunut täydellisesti ja Kiia oli kuvitellut edelleen menevänsä kuvaamaan turva-aiheista videomateriaalia.

Nyt tehtyä videota seuraa mm. MTV:n kautta yli puoli miljoonaa katsojaa. Mika Tommolan tekemä haastattelu nähdään myös Kymmenen uutisten loppukevennyksenä.

Ajat kasvuvaiheessa olevassa Finnairissa ovat muuttuneet suopeampaan suuntaan erilaisissa yhteyksissä. Vielä muutama vuosi sitten Finnair tyrmäsi vastaavan tilaisuuden kyseenalaistamalla yhtiön virkapuvun käytön vastaavanlaisen julkisuuden yhteydessä.

Lentoposti.fi:n tietojen mukaan tuolloin oli kyse kahden toisen polven finnairilaisen häätilaisuudesta, joka järjestettiin lisäksi autenttisessa ympäristössä Finnairin historiallisessa matkustajakoneessa.

TK_kiiaTK_timo

 

 

 

 

 

 

TK_sormuksetMTV seurasi kaikkien aikojen kosintaa Helsinki-Vantaan lentoasemalla! Katso, miten suureen kysymykseen vastattiin