Uusi video Malmin lentokentän puolustajilta - mukana myös kansanedustajaehdokkaita

Malmin-lentoasema-ilmasta_2Usean tahon yhteistyönä toteutettu Malmin lentokenttää puolustava video on julkaistu nettipalvelu Youtubessa. Videolla kansanedustajaehdokkaat ja paikallisten yritysten edustajat kertovat Malmin lentokentän tarpeellisuudesta myös tulevaisuudessa.

Videolla Ilmailuliitosta mukana puheenjohtaja Petteri Tarma sekä toiminnanjohtaja Timo Latikka, joka on myös ehdolla eduskuntaan Helsingin vaalipiiristä (kesk).

Malmi_eduskunta_5Videolla ovat mukana Suomen Ilmailuliiton lisäksi kansanedustajat Antti Kaikkonen (kesk) ja Tom Packalén (ps) sekä kansanedustajaehdokas ja Malmin lentokentän ystävät ry:n vara-puheenjohtaja Jarmo Nieminen (kok).

Paikallisista yrityksistä mukana ovat Helsingin Lukkokeskus ja De Motu Pilot Instruments.

Suomen Ilmailuliitto on harrasteilmailijoiden tärkein edunvalvoja Suomessa. Liitto painottaa, että Malmin säilyttäminen on ensiarvoisen tärkeää ilmailuharrastuksen ja lentäjien kouluttamisen jatkuvuudelle Suomessa.

Video pyörii kymmenen päivän ajan myös HD Life -kanavalla. HD Life on nimensä mukaisesti teräväpiirtokanava. Kanava on vapaassa jakelussa Digitan HD-antenniverkossa kanavalla 19, Elisan kaapeli-TV verkossa kanavalla 16 ja Elisa Viihde -palvelussa kanavalla 521.

Save the Malmi -themen on säveltänyt Lovex-yhtyeestä tuttu Christian. Videon on ohjannut musiikki- ja mainosvideo-ohjaaja Saku Perintö. Toteutuksesta vastaa Lumi Films Oy.


Save the Malmi Airport (Official 4K Video)

 

 

Lue myös:
Jo ainakin 150 kansanedustajaehdokasta pelastaisi Malmin lentoaseman