Turvademo paratiisityylillä

ANZ_safety_in_Paradise_1Air New Zealand jatkaa erikoisten turvademojen sarjaa ja tällä kertaa ollaan paratiisisaarella Sports Illustratedin uimapukumallien kanssa. Uuden-Seelannin ylpeyden turvademot ovat jo pitkään poikenneet valtavirrasta Hobitti ja Taru Sormusten Herrasta -teemoillaan.

Tuoreimmalla turvademovideolla esiintyvät tyrmäävät Sports Illustratedin uimapukumallit Christie Brinkley, Jessica Gomes, Chrissy Teigen, Hannah Davis ja Ariel Meredith. Videolla matkustaja toivotetaan tervetulleeksi upeille Cookin paratiisisaarille. Safety in Paradise -video on tehty yhteistyössä Sports Illustratedin kanssa, joka juhlistaa 50-vuotispäiviään.

Normaalista poikkeavissa turvavideoissa matkustajat todennäköisesti kiinnittävät ohjeisiin enemmän huomiota kuin normaalissa demossa. Siksi humoristisia versioita voi perustella jo turvallisuudenkin takia. (Katso alempaa linkit muihin vastaaviin.)

Air New Zealand on videon yhteydessä avannut myös kilpailun, jossa on mahdollisuus voittaa yksi viidestä kahden hengen matkasta Cookin saarille kuuluvalle Aitutakin atollille Tyynellä valtamerellä. Kilpailu päättyy 26. helmikuuta 2014.


Making of Safety in Paradise:


Kilpailusivusto: Watch Safety in Paradise and Be in to Win

Lue myös:

Taru sormusten herrasta -väki huolehtii turvademosta Air New Zealandin triplaseiskassa (video)
Virgin American turvademo tanssitaan videolla

Deltan YouTube-turvavideo aikamatkustaa 80-luvulle - myös Finnairilla viraalihitti