Austrian Airlines lentää talvikaudella 2023/2024 Wienistä Rovaniemelle ja Kittilään

Austrian_tailAustrian Airlines lisää talvikauden verkostoonsa uusia kohteita, joiden joukossa on myös joulupukin kotilentokenttä Rovaniemi. Toisena Lapin talvikohteena Austrian Airlinesin verkostossa on Kittilä. Suomen Lappi on siis jälleen entistä paremmin eurooppalaisturistien saavutettavissa. Näitä uusia reittejä Lappiin lennetään kerran viikossa.

Austrian Airlines lentää talvikaudelle 2023/2024 ensimmäistä kertaa Rovaniemelle, joka tunnetaan joulupukin virallisena lentokenttänä. Talvilajien ystäville on tarjolla myös jo aiemminkin valikoimassa ollut lentoyhteys Wienistä Kittilään. Molempia reittejä lennetään kerran viikossa lauantaisin Airbus A320 -koneilla.

Lennot Wienistä Rovaniemelle alkavat 2. joulukuuta 2023. Finavia kertoo tilauslentojen alkavan  Wienistä Kittilän lentoasemalle 20. tammikuuta 2024 alkaen.

"Laajennamme verkostoamme asemoiden Austrian Airlinesin Itävallan ja Wienin lentoliikenteen solmukohdan ykkösyhtiöksi", sanoi Austrian Airlinesin kaupallinen johtaja Michael Trestl.

Austrian Airlinesin talvikauden uutuuskohde on myös Sevilla. Kesäkaudelle avatut yhteydet Portoon, Marsseilleen ja Vilnaan saavat jatkoa myös talviaikataulukaudella. Lufthansa-konserniin kuuluva Austrian Airlines lentää talvikaudelle 86 kohteeseen, joista 70 sijaitsee Euroopassa ja 16 toisilla mantereilla.

Austrian Airlines laajentaa myös kaukolentotarjontaansa talvikaudelle lisäten viikkovuorojen määrä Shanghaihin jopa neljään. Sen lisäksi viikkovuoroja on luvassa lisää lennoille New Yorkiin, Marrakeshiin ja Kairoon.

Myös Lufthansa-konserniin kuuluva Eurowings lentää talvikaudella Düsseldorfista ja Berliinistä suoria lentoja Rovaniemelle.

Wien – Rovaniemi    OS 331    lauantai
Wien – Kittilä    OS 9631    lauantai