Etihad Airways perusti oman lentoyhtiöallianssin

Etihad_Boeing_777300ER_1Etihad Airways on perustanut yhteistyökumppaneidensa kanssa uuden lentoyhtiöallianssin. Uusi Etihad Airways Partners koostuu Etihadin osa-omistus yhtiöistä, joita ovat Airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Intian Jet Airways, Darwin Airline ja Etihad Airways. Allianssiin voi liittyä myös muita lentoyhtiöitä.  

Etihad Airways Partners on vahva kaupallinen liitto, joka jakaa myös yhteiset arvot. Se eroaa perinteisistä lentoyhtiöalliansseista tarjoamalla yhtiöilleen etuja myös pelkän taloudellisen yhteistyön lisäksi.

"Laajennamme liiketoimintamalliamme samanhenkisten lentoyhtiöiden kanssa hakien synergiaetuja ja tehokkuutta sekä verkoston kehittämistä ja parempia kanta-asiakasetuja kuluttajille", kommentoi Etihad Airwaysin johtaja James Hogan.

"Pyrimme tarjoamaan matkustajillemmme yhdenmukaisen asiakaskokemuksen. Verkoston yhteyksien maksimointi ja intohimo ensiluokkaiseen palveluun ovat keskeinen osa yhteistyötä".

Myyntiorganisaatiot tulevat tekemään yhteistyötä tietyillä reiteillä, hankintapalveluissa, sekä miehistöjen koulutuksessa, joka tapahtuu jatkossa Abu Dhabissa Etihadin koulutuskeskuksessa.

Lue myös: