Finnair perui talvikauden lennot Tel Aviviin

Sharklet_wing_1Finnair on perunut Tel Avivin lentonsa tulevalta talvikaudelta. Lennot perutaan vähäisen kysynnän takia 27. lokakuuta 2014 ja 7. helmikuuta 2015 väliseltä ajalta.

Mahdollisia syitä kysynnän laskuun ei eritelty. Syyt voivat olla esimerkiksi Tel Avivin Ben Gurionin lentokentälle kesällä tehdyt raketti-iskut. Niiden jälkeen kentän turvallisuustason katsottiin väliaikaisesti heikentenyneen ja useat operaattorit keskeyttivät lentonsa kohteeseen. Operaatioiden perumisen taustalla saattaa olla myös Israelin kohdistuvat boikotit, jotka ovat osaltaan vähentäneet kysyntää.

Finnair on operoinut Tel Aviviin kahdesti viikossa Airbus-kapearunkokalustolla. Yhtiö tarjosi jo elokuun lopussa Tel Avivin matkustajilleen lippujen muutos mahdollisuutta.

Finnair pahoittelee muutosta asiakkailleen ja reitittää jo ostetut matkat Tel Aviviin uudelleen. Uudelleenreitityksen voi valita Air Berlinin, British Airwaysin tai Iberian lennoilla. Lennon voi myös vaihtaa lentoon johonkin Finnairin operoimaan Euroopan kohteeseen. Lisäksi myös lipun hinnan palautus on mahdollista.

Lue myös: