Helsinki-Vantaan juhlapäivän ohjelma on tarkentunut

silverbirdretro_finnairHelsinki-Vantaan lentoaseman 60-vuotisjuhlia vietetään 7. kesäkuuta. Ohjelmaan on tullut tarkennuksia. Ilmavoimat on päättänyt tehdä ylilennon  F/A-18 Hornet -hävittäjällä. Päivään osallistuu myös lentoyhtiöiden retrokoneita. Katselutasanteen ennakkotutustumiseen on tarjolla pääsy kolmelle onnekkaalle.

Hornet suorittaa kello 12 kiitotien 2 ylilennon luoteesta kaakkoon ja laskeutuu sitten lentoasemalle. Kone poistuu paikalta noin kello 14.20.

Harvinaiset Behind the Scenes -plattakierrokset on jo arvottu. Mahdollisuus päästä kulissien taakse keräsi satoja kiinnostuneita.

Vielä voi osallistua arvontaan, jossa tarjolla on ennakkotutustuminen juhlapäivänä avattavaan katseluterassiin Media- ja VIP-tilaisuudessa 6. kesäkuuta kello 10. Mukaan pääsee kolme henkilöä, jotka voivat ottaa mukaan myös ystävän.

Arvonta suoritetaan 1. kesäkuuta, joten nopea toiminta on tarpeen. Mukaan arvontaan voi ilmoittautua osoitteessa www.helsinki-vantaa.fi/katselutasanne

Tällä hetkellä juhlapäivän eli torstain 7. kesäkuuta lento-ohjelma näyttää tältä. Muutokset ovat edelleen mahdollisia sään tai operatiivisten syiden vuoksi.

klo 07.35 Finnairin retrokone lähtee
klo 11.05 Finnairin retrokone saapuu
klo 12.00 Ilmavoimien Hornet-ylilento ja DC 3 -yhdistyksen ylilento
klo 12.20 Finnairin retrokone lähtee
klo 12.50 KLM:n retrokone saapuu
klo 13.15 Lufthansan retrokone retromiehistöineen saapuu
klo 14.00 KLM:n ja Lufthansan retrokoneet lähtevät
klo 14.55 Finnairin retrokone saapuu
klo 17.05 Finnairin retrokone lähtee
klo 19.25 LOT Welcome to Poland tai Move your imagination -kone saapuu
klo 20.10 LOT Welcome to Poland tai Move your imagination -kone lähtee
klo 22.40 Finnairin retrokone saapuu

Lue myös: