Finnair aloittaa suorat lennot Rovaniemeltä Tromssaan - reitillä operaattorina Norra

Norra_ATR_1Finnair avaa joulukuussa suorat lennot Rovaniemeltä Pohjois-Norjan Tromssaan ja uusi kausireitti parantaa näin pohjoisen alueen matkailuyhteyksiä. Tromssan lentoyhteys toteutetaan Helsinki-Rovaniemi-Tromssa -reittinä Nordic Regional Airlinesin (Norra) ATR 72-500 -potkuriturbiinikoneilla.

“Arktinen luonto ja tasokkaat matkailukokemukset vetävät puoleensa matkailijoita eri puolilta maailmaa, esimerkiksi Aasiasta ja Keski-Euroopasta. Tämän uuden yhteyden myötä pohjoiseen tulijat voivat kätevästi yhdistää yhteen m
atkaan sekä Lapin että Pohjois-Norjan”, kertoo Finnairin verkostosta vastaava johtaja Antti Tolvanen.

Tromssan ja Rovaniemen välille tulee kaksi Norran 68-paikkaisilla ATR-koneilla operoimaa viikkovuoroa torstaisin ja lauantaisin. Lennot lennetään reityksellä Helsinki-Rovaniemi-Tromssa sekä Tromssa-Rovaniemi-Helsinki.

Rovaniemen ja Tromssan välinen lentoaika on 1,5 tuntia. Lennot alkavat 2. joulukuuta 2023 ja jatkuvat 30. maaliskuuta 2024 saakka. 

Finnair jatkaa edelleen myös suoria lentoja Helsingin ja Tromssan välillä, joilla operaattorina toimii Widerøe. Finnair lentää Helsingistä myös Norjan Bergeniin, Bodøhon, Osloon ja Trondheimiin. Myös Bergenin lentoja lentää Widerøe.

Lue myös: