Helsinki-Vantaan lentoaseman Fly Inn Restaurant & Deli on julkaissut uuden HelsinkiMenun, joka tuo lentomatkustajien ulottuville Ahvenanmaan saariston puhtaat aromit. Menusta vastaa Suomen lentoasemaravintoloiden historian ensimmäinen keittiömestarivierailija, Michael Björklund. Ahvenanmaalainen kokkilegenda Michael ”Micke” Björklund vierailee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, keittiömestari Piia Järvenmäen johtamassa Fly Inn Restaurant & Delin keittiössä. Björklund osallistuu Fly Inn ravintolan tulevan kesän HelsinkiMenuiden suunnitteluun tuoden asiakkaille tuulahduksen Ahvenanmaan saaristosta. Uuden menukokonaisuuden jokaiseen ruokalajiin kiteytyy suomalaisen saaristokeittiön olemus höystettynä huolella valituilla viineillä. Björklundin kevätkesän HelsinkiMenu on tarjolla Fly Inn Restaurant & Delissä 25.4.–25.6. ja sitä seuraava myöhäiskesän versio on saatavilla 26.6.–27.8. Ravintola tarjoaa lähtöportin 27 läheisyydessä upeat puitteet mieleenpainuvalle ravintolakokemukselle. Michael Björklund on valittu Vuoden kokiksi sekä Suomessa että Ruotsissa. Hänen meriitteihinsä kuuluu myös viides sija arvostetussa Bocuse d’Or -maailmanmestaruuskilpailuissa. Lue myös:
|
|||