Helsinki-Vantaan suosittu viinibaari avasi uudessa paikassa

Winebar_3Helsinki-Vantaan lentoaseman Wine & View'stä on tullut matkustajien suosima kohtauspaikka. Nyt baari on siirtynyt remontin jälkeen uuteen ympäristöön portille 26. Ensimmäiset shampanjat kaadettiin avajaispäivänä 26. marraskuuta laseihin jo heti aamuviiden jälkeen.

Suositun kohtauspaikan muutto uuteen ympäristöön teki viinibaarista entistä kodikkaamman ajanviettopaikan. Uudistunut baari tarjoaa edelleen luksuslähdön ja tunnelmallista nautiskelua poissa kahviloiden hälinästä.

Suosituimmat hetket kuohujuoman nauttimiseen ovat aamulla heti kello 05.00, seuraava ja suurin piikki kävijämäärässä on kello 14-17. Viimeiset matkalle lähtijät piipahtavat lasillisella vielä iltaseitsemän jälkeen.

Winebar_2"Aamusta kauppansa tekevät erityisesti shampanjavaihtoehdot ja iltaa kohti menee enemmän viiniä ja tapaksia", kertoo tarjoilija Kari Haverinen.

"Suosittelen pientuottajan Pascal Doquet shampanjaa, joka on parhaalta shampanjavuodelta 2002. Toinen erikoisen hyvä vuosi oli 2009".

Wine & View:n vaihtuvassa valikoimassa on tarjolla laseittain maailman parhaita kypsiä viinejä ja kokoelma mielenkiintoisia, nykyaikaisia viinejä.

Joka viikko tarjolla on todellisia erikoisuuksia tuhannen maailman parhaan viinin joukosta. Luokituksesta vastaa The 1000 Finest Wines Ever Made -viiniopas.

Winebar_1Juomien  lisäksi tarjolla on myös tapaksia sekä suurempia leipiä helpottamaan isompaa nälkää. Shampanjan hinta lähtee reilusta 20 eurosta per lasi ja leipävaihtoehdot on hinnoiteltu 6,5 eurosta 15,50 euroon.

Viinibaarin varustelu oli avajaispäivänä vielä hieman kesken. Lähiaikoina asiakkaiden nautiskeluhetkiin on luvassa baaritiski suoraan ikkunoiden ääreen josta aukeaa näkymä asematasolle ja kiitotielle.

Baari on avoinna arkisin 05-20, lauantaisin 05-18 ja sunnuntaisin 05-20. Ravintolapalvelusta vastaa SSP Finland.