Janne Hattulasta Blue1:n uusi toimitusjohtaja

Janne_Hattula_blue1_low-resLentoyhtiö Blue1:n uudeksi toimitusjohtajaksi ja COO:ksi (Chief Operating Officer) on nimitetty 1.7.2012 alkaen Janne Hattula (33). Hänellä on vankka kokemus lentoliiketoiminnan johtotehtävistä. Hattula siirtyy uuteen tehtäväänsä Blue1:n kaupallisen johtajan paikalta. Nykyinen pitkäaikainen toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi jättää Blue1:n sopimuksensa mukaisesti kesäkuun lopussa.

Vaihdos Blue1:n johdossa on osa SAS-konsernin 4Excellence–strategiaa, jonka yhtenä tavoitteena on vahvistaa Blue1:n ja siten SAS:n asemaa Suomen markkinoilla. Blue1 toimii jatkossa SAS-konsernin tuotantoyhtiönä, tuottaen liikennettä SAS:n reittiverkostoon.

"Blue1:ssa on toteutettu laajalti muutoksia ja fokus on nyt ensisijaisesti Skandinavian liikenteessä. Olen iloinen saadessamme Blue1:n uudeksi toimitusjohtajaksi henkilön, joka on ollut vahvasti mukana uudessa strategiassa ja on heti valmis jatkamaan Blue1:n viemistä eteenpäin strategian mukaisesti. Samalla haluan kiittää Stefania hänen suuresta panoksestaan”, sanoo SAS:n konsernijohtaja Rickard Gustafson.

Myös Stefan Wentjärvi on iloinen, että työtä Blue1:ssa jatkaa eteenpäin pitkällä kokemuksellaan Janne Hattula.

”Blue1:ssa viime vuonna käynnistetty rakennemuutos on nyt toteutettu suunnitelman mukaisesti ja Blue1:n täsmällisyys ja asiakastyytyväisyys ovat luokkansa parasta. Blue1:n siirtyessä uuteen vaiheeseen vahvistaen SAS:n asemaa Suomessa kahdeksalla uudella kohteella, joista kaksi kausikohdetta, on minun tullut aika kiittää puolestani ja luovuttaa ruori seuraajalleni, sanoo Stefan Wentjärvi.