SAS lisää kesäaikataulukaudelle 2024 lentoja Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan

SAS_tails_2022SAS vastaa kasvavaan matkustuskysyntään ja lisää kesäaikataulukaudelle lentoja Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja kohteisiinsa Aasiassa. SAS käyttää kaukolennoilla kapearunkoisia A321LR-koneita sekä A330- ja A350-laajarunkokoneita.

SAS kasvattaa lentomääriä kaukokohteiden osalta 31. maaliskuuta 2024 alkavalle kesäaikataulukaudelle.

Nykyisin SAS lentää päivittäin New Yorkin Newarkille Kööpenhaminasta, Tukholmasta ja Oslosta A330-koneilla. Kesäaikataulukaudelle on luvassa jopa kaksi päivittäistä lisävuoroa Kööpenhaminasta A321LR-kapearunkokoneilla New Yorkin päälentokentälle JFK:lle.

Kööpenhaminan ja Bostonin välinen reitti tulee kesäaikataulukaudella päivittäiseksi aiemman kuuden viikkovuoron sijaan. Reittiä tullaan lentämään A350-koneella, joka tarjoaa entistä enemmän matkustajapaikkoja ja mahdollistaa suurempien rahtimäärien kuljettamisen.

Kööpenhaminan ja Toronton välille tulee neljäs viikkovuoro, jonka lisäksi aikataulua muokataan siten, että yhteys palvelee entistä paremmin jatkolentoja muualle Eurooppaan.

Aasian osalta lisälentoja on tarjolla 25. huhtikuuta 2024 lähtien, kun Shanghain ja Tokion reittien viikkovuoromäärä kasvaa kolmesta neljään. Muutos tuo lisää matkustajapaikkoja sekä rahtikapasiteettia.

Pääsiäisen ympärille syntyneen kysynnän seurauksena SAS jatkaa lentoja Bangkokiin 20. huhtikuuta saakka yhdellä viikkovuorolla.

SAS lentää kesäaikataulukaudella Yhdysvaltojen osalta New Yorkiin, Chicagoon, Bostoniin, Washington D.C.:hin, Los Angelesiin, San Franciscoon ja Miamiin (7. huhtikuuta saakka). Kanadassa yhtiön kohde on Toronto.

Aasiassa SAS lentää Tokion Hanedaan, Shanghaihin sekä Bangkokiin (20. huhtikuuta saakka).