Viiksivillitys saavutti BA:n Airbusin - myös Royal Air Force tukee Movemberia

movember_baMarraskuun alussa uutisoitiin australialaisen Qantas-yhtiön Boeing 737 -matkustajakoneen saneen komeat viikset Movember-kampanjan kunniaksi. Tavoittenahan on kasvattaa viikset marraskuun aikana ja samalla tukea eturauhassyöpätutkimusta. Nyt myös British Airways on julkistanut kuvan tyylikkäät Hercules Poirot -tyyliset viikset kasvattaneesta Airbus A319 -koneesta.

movember_rafErilaisten hyväntekeväisyyshankkeiden tukeminen sopii hyvin lentoyhtiöille, koska näin saadaan tietoa levitettyä laajalle. Erikoismaalattujen koneiden sarjassa tempaisi viimeksi Finnair, joka esitteli Nenäpäivän kunniaksi punaisella radomilla varustetun Airbus A320 -koneen.

Viime vuonna BA:n henkilökunta keräsi 80 000 puntaa Movember-kampanjan hyväksi.

Englannin kuninkaalliset ilmavoimat eli RAF on myös mukana hyvää asiaa edistämässä. Se tukee Englannin Movember-kampanjassa Spitfire Ale Squadron Challengea.

Royal Air Force julkaisi oheisen kuvan Facebook-sivullaan tiistaina. Tunnuslauseena on "Become a Mo Bro, my Son!". Mo on tietysti moustasche eli viikset. Kun siihen yhdistetään marraskuu eli November, saadaan Movember.

 

Lue myös:

Finnair vei punanenät Lontooseen

Boeing 737 kasvatti viikset Movemberin kunniaksi