Air Baltic saavutti ennätystäsmällisyyden

q800_2_airbalticAir Baltic saavutti vuoden 2013 viimeisen neljänneksen aikana lennätyksellisen 15 minuutin täsmällisyysarvon - 91, 7 % lokakuussa, 96,2 % marraskuussa ja 93,2 % joulukuussa. Nämä ovat ennätyskuukausia täsmällisyyden suhteen  Air Balticille viimeisten viiden vuoden aikana.

"Asiakkaamme ovat huomiomme keskipisteessä. Mukava, luotettava ja täsmällinen palvelu varmistaa, että asiakkaamme pääsevät perille ajoissa tai aikataulua nopeammin tapaamisiinsa, yhteyslennoille tai palatakseen kotiin perheidensä ja ystäviensä luokse. Olemme ylpeitä, että olemme saavuttaneet parannuksia kestävässä täsmällisyydessä matkustajiemme hyödyksi heidän matkatessaan 60 kohteeseen Euroopassa, Lähi-idässä, Venäjällä ja IVY-maissa", kommentoi Air Balticin toimitusjohtaja Martin Gauss.

AirBaltic_MartinGaussTäsmällisyysindikaattori 93,2 % joulukuussa tarkoittaa, että 93 sadasta Air Balticin lennosta joulukuussa lähti suunniteltuun aikaan tai enintään 15 minuuttia myöhässä.

 Latvialaisoperaattori on ensimmäinen lentoyhtiö Euroopassa, joka on ottanut käyttöön varhaisen saapumisen takuun. Tämä takuu tarjoaa lisähyötyjä niissä harvinaisissa tapauksissa, kun myöhästymistä tapahtuu.

Air Baltic lentää 60 kohteeseen kotikentältään Riiasta Latviasta. Yhtiö tarjoaa reittivalikoimaa pohjoisesta keskuksestaan Riiasta verkostoonsa, joka levittäytyy Eurooppaan, Skandinaviaan, Venäjälle, IVY-maihin ja Lähi-itään.