Finnair lisää lentoja useisiin kohteisiin talvelle 2024 - lomakohteisiin lentoja myös A330- ja A350 -koneilla

A321ER_10Finnair päivitti talven 2024 liikenneohjelmaansa lisäten lentoja Brittein saarille, Islantiin sekä Portugalin ja Kanariansaarten lomakohteisiin. Luvassa on myös lentoja laajarunkokoneilla Dubain ja Las Palmasin aurinkoon.

"Meillä tulee olemaan erinomainen lentotarjonta suosittuihin lomakohteisiin talvella 2024”, sanoi Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Finnair aloittaa lokakuussa aloittaa reittilennot kolmeen aiempaan tilauslentokohteeseensa Portugalin Faroon sekä Kanariansaarten Lanzarotelle ja Fuerteventuraan. Kohteisiin tulee tarjolle kaksi viikkovuoroa.

Luvassa on myös lentoja laajarunkokoneella kahteen suosittuun vapaa-ajan kohteeseen. Dubaihin tulee kaksi Airbus A330 -koneilla operoitavaa lisävuoroa ja Las Palmasin lennot lennetään puolestaan Airbus A350 -koneilla.

Lisälentoja on luvassa myös Isoon-Britanniaan, sillä Manchesteriin tulee viisi viikkovuoroa lisää, ja Dublin sekä Edinburgh saavat molemmat kaksi uutta viikkovuoroa. Islannin Reykjavik puolestaan saa kolme lisävuoroa.

Lue myös: